Wat was het een feest vorige jaar! Na 2 jaar Corona besloten we eens flink uit te pakken met een 2-daags Oranje Bal. Geen Jacht op de Kroonjuwelen, maar wel een spectaculaire tent op het kerkplein. Gevuld met top-acts en honderden feestende Bekenezen.

Dit jaar gaan we Beek weer uitdagen. Want naast de versierde fietsenoptocht, de Vrijmarkt en Livemuziek, willen we jong en oud weer in beweging brengen. En dat doen we dit jaar met een geheel nieuw concept: de Oranje Bingo!

Op 27 april maak iedereen weer kans op die prijzenpot van €1.000! Door opdrachten te vervullen speel je vakken weg op je bingokaart en vergroot je de winkans tijdens de grote Bingo aan het einde van de dag!

Voor dit unieke spel zijn wij op zoek naar sponsoren. Draag jij de Beekse gemeenschap een warm hart toe? En wil je iedereen laten weten dat jouw bedrijf bijdraagt aan het succes van dit evenement? Wordt dan sponsor van de Oranje Bingo!

Wij bieden de volgende, koninklijke sponsorpakketten aan:

Welk pakket past het best bij jouw wensen? Geef je keuze door aan de sponsorcommissie van het Oranje Comité door te mailen naar sponsoring@koningsdagbeek.nl

Koningsdag 2023: Samen maken we er een feest van!

Onderstaande bedrijven en organisaties gingen u voor!